Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый Вчера, 23:53   #1 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 29.04.2018
Сообщений: 590
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
5 Всего
По умолчанию Спеції не перебивають вино?

Спеції в глінтвейні часто забивають саме вино. Беру сухе червоне, а в результаті відчуваю тільки корицю і гвоздику. Пробував зменшувати кількість, але тоді смак виходить порожній. Не розумію, де межа, щоб вино залишалось основою, а спеції були фоном. Які комбінації реально працюють, без перевантаження аромату і гіркоти.
123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый Сегодня, 00:00   #2 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 17.10.2009
Сообщений: 1,376
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию

Проблема зазвичай не в кількості, а в наборі. Якщо кидати все підряд, вино зникає. Для мене працює мінімум. Кориця паличкою, не мелена. Гвоздика одна або дві, не більше. Цедра без білої частини. Кардамон тільки роздавлений. Мускатний горіх не тру, а ледве торкаюсь ножем. Так вино читається, а спеції лише підтримують.
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый Сегодня, 00:04   #3 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 11.07.2011
Адрес: Киев
Сообщений: 854
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
6 Всего
По умолчанию

Ще важливо, коли саме додавати спеції. Якщо варити разом довго, вони вбивають все. Я грію вино до гарячого стану, не кип’ячу. Потім додаю спеції і тримаю 5-7 хвилин під кришкою. Після цього все виймаю. Так аромат є, але смак вина залишається. І краще не сипати мелений перець чи готові порошки, вони швидко домінують.
qwe12345 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый Сегодня, 00:13   #4 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 28.03.2019
Сообщений: 1,082
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от 123456br Посмотреть сообщение
Спеції в глінтвейні часто забивають саме вино. Беру сухе червоне, а в результаті відчуваю тільки корицю і гвоздику. Пробував зменшувати кількість, але тоді смак виходить порожній. Не розумію, де межа, щоб вино залишалось основою, а спеції були фоном. Які комбінації реально працюють, без перевантаження аромату і гіркоти.
Я перестав експериментувати навмання і просто почав контролювати баланс. Беру нейтральне сухе або напівсухе вино, без яскравої дубової ноти. Спеції тільки цілі, жодних мелених. Кількість мінімальна, краще додати пізніше, ніж прибирати гіркоту. Спочатку прогріваю вино окремо, окремо прогріваю спеції у воді кілька хвилин, потім з’єдную і даю настоятись. Так смак чистіший.
Тут https://lubystok.shop/category/dlia-hlyntveina нормальна суміш спецій для глінтвейну, але я все одно додаю не всю. Висипаю половину, пробую, даю постояти. Якщо вино ще звучить, тоді можна трохи підсилити. Головне не поспіх і не кип’ятити, тоді нічого не перебиває.
Dualside вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Ответ


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.



Текущее время: 06:15. Часовой пояс GMT +2.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
Сайт создан в web-студии Beatom.net
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник