Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 23:53   #1 (permalink)
123456br
Senior Member
 
Регистрация: 29.04.2018
Сообщений: 590
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
5 Всего
По умолчанию Спеції не перебивають вино?

Спеції в глінтвейні часто забивають саме вино. Беру сухе червоне, а в результаті відчуваю тільки корицю і гвоздику. Пробував зменшувати кількість, але тоді смак виходить порожній. Не розумію, де межа, щоб вино залишалось основою, а спеції були фоном. Які комбінації реально працюють, без перевантаження аромату і гіркоти.
123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием