Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 25.11.2025, 04:47   #1 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 20.04.2021
Сообщений: 227
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Які гриби найкраще підходять для крем-супу?

Хочу приготувати крем-суп із грибів, але не впевнений, які краще вибрати. Шампіньйони підійдуть, чи краще лісові гриби? Можливо, суміш різних видів зробить смак насиченішим? Цікаво, чи є різниця в консистенції супу, якщо брати печериці або підосичники. Хочу, щоб крем-суп був густий і ароматний, без гіркоти.
Thesha вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый 26.11.2025, 03:14   #2 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 20.04.2021
Сообщений: 236
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию

Лісові гриби дають насиченіший смак, особливо підосичники або білі, але печериці роблять суп м’якшим і однорідним. Часто роблю суміш, тоді смак і аромат збалансовані. Якщо використовувати тільки печериці, додаю трохи цибулі і часнику, щоб підкреслити грибний аромат. Важливо гриби обсмажити перед додаванням у суп, тоді крем виходить ніжний і насичений.
Calmar вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый 27.11.2025, 08:17   #3 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 20.04.2021
Сообщений: 227
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию

Чи варто змішувати печериці і лісові гриби приблизно 50 на 50, щоб поєднати кремовість і аромат? Чи справді потрібно одразу після нарізання обсмажувати гриби на вершковому маслі, щоб смак став глибший? Чи має сенс додавати трохи сухого білого вина для підсилення аромату? Якщо потрібен більш гладкий крем, чи достатньо добре пробити суп блендером і додати трохи вершків?
Thesha вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый 28.11.2025, 03:42   #4 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 20.04.2021
Сообщений: 236
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию

Я готую печериці, підосичники і білий гриб, обсмажую на вершковому маслі з цибулею, потім додаю трохи часнику і трохи води або бульйону, доводжу до кипіння. Потім збиваю блендером до однорідності і додаю вершки для кремовості. Якщо хочеться насиченішого смаку, можна спробувати рецепт грибного крем супу https://www.torchyn.ua/recipes/gribnoj-krem-sup від Торчин, там добре показано, як краще комбінувати гриби і вершки. Завдяки обсмаженню аромат стає глибокий, а консистенція виходить гладка і ніжна. Рекомендую робити невелику кількість одразу, тоді смак максимально концентрований, а текстура кремова. Також можна додати трохи мускатного горіха або чорного перцю для легкого відтінку, але не переборщувати, щоб не заглушити гриби.

Calmar вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Ответ


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.



Текущее время: 00:57. Часовой пояс GMT +2.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
Сайт создан в web-студии Beatom.net
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник