Показать сообщение отдельно
Старый 28.11.2025, 03:42   #4 (permalink)
Calmar
Senior Member
 
Регистрация: 20.04.2021
Сообщений: 236
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию

Я готую печериці, підосичники і білий гриб, обсмажую на вершковому маслі з цибулею, потім додаю трохи часнику і трохи води або бульйону, доводжу до кипіння. Потім збиваю блендером до однорідності і додаю вершки для кремовості. Якщо хочеться насиченішого смаку, можна спробувати рецепт грибного крем супу https://www.torchyn.ua/recipes/gribnoj-krem-sup від Торчин, там добре показано, як краще комбінувати гриби і вершки. Завдяки обсмаженню аромат стає глибокий, а консистенція виходить гладка і ніжна. Рекомендую робити невелику кількість одразу, тоді смак максимально концентрований, а текстура кремова. Також можна додати трохи мускатного горіха або чорного перцю для легкого відтінку, але не переборщувати, щоб не заглушити гриби.

Calmar вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием