Я готую печериці, підосичники і білий гриб, обсмажую на вершковому маслі з цибулею, потім додаю трохи часнику і трохи води або бульйону, доводжу до кипіння. Потім збиваю блендером до однорідності і додаю вершки для кремовості. Якщо хочеться насиченішого смаку, можна спробувати рецепт грибного крем супу
https://www.torchyn.ua/recipes/gribnoj-krem-sup від Торчин, там добре показано, як краще комбінувати гриби і вершки. Завдяки обсмаженню аромат стає глибокий, а консистенція виходить гладка і ніжна. Рекомендую робити невелику кількість одразу, тоді смак максимально концентрований, а текстура кремова. Також можна додати трохи мускатного горіха або чорного перцю для легкого відтінку, але не переборщувати, щоб не заглушити гриби.