Автозапчасти по Украине

Автозапчасти по Украине (http://www.autoriginal.com.ua/forum/index.php)
-   Трёп (http://www.autoriginal.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Які гриби найкраще підходять для крем-супу? (http://www.autoriginal.com.ua/forum/showthread.php?t=8713)

Thesha 25.11.2025 04:47

Які гриби найкраще підходять для крем-супу?
 
Хочу приготувати крем-суп із грибів, але не впевнений, які краще вибрати. Шампіньйони підійдуть, чи краще лісові гриби? Можливо, суміш різних видів зробить смак насиченішим? Цікаво, чи є різниця в консистенції супу, якщо брати печериці або підосичники. Хочу, щоб крем-суп був густий і ароматний, без гіркоти.

Calmar 26.11.2025 03:14

Лісові гриби дають насиченіший смак, особливо підосичники або білі, але печериці роблять суп м’якшим і однорідним. Часто роблю суміш, тоді смак і аромат збалансовані. Якщо використовувати тільки печериці, додаю трохи цибулі і часнику, щоб підкреслити грибний аромат. Важливо гриби обсмажити перед додаванням у суп, тоді крем виходить ніжний і насичений.

Thesha 27.11.2025 08:17

Чи варто змішувати печериці і лісові гриби приблизно 50 на 50, щоб поєднати кремовість і аромат? Чи справді потрібно одразу після нарізання обсмажувати гриби на вершковому маслі, щоб смак став глибший? Чи має сенс додавати трохи сухого білого вина для підсилення аромату? Якщо потрібен більш гладкий крем, чи достатньо добре пробити суп блендером і додати трохи вершків?

Calmar 28.11.2025 03:42

Я готую печериці, підосичники і білий гриб, обсмажую на вершковому маслі з цибулею, потім додаю трохи часнику і трохи води або бульйону, доводжу до кипіння. Потім збиваю блендером до однорідності і додаю вершки для кремовості. Якщо хочеться насиченішого смаку, можна спробувати рецепт грибного крем супу https://www.torchyn.ua/recipes/gribnoj-krem-sup від Торчин, там добре показано, як краще комбінувати гриби і вершки. Завдяки обсмаженню аромат стає глибокий, а консистенція виходить гладка і ніжна. Рекомендую робити невелику кількість одразу, тоді смак максимально концентрований, а текстура кремова. Також можна додати трохи мускатного горіха або чорного перцю для легкого відтінку, але не переборщувати, щоб не заглушити гриби.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...QlP1SP0Xr6Hi9Q


Текущее время: 02:31. Часовой пояс GMT +2.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник