Показать сообщение отдельно
Старый 25.11.2025, 04:47   #1 (permalink)
Thesha
Senior Member
 
Регистрация: 20.04.2021
Сообщений: 227
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Які гриби найкраще підходять для крем-супу?

Хочу приготувати крем-суп із грибів, але не впевнений, які краще вибрати. Шампіньйони підійдуть, чи краще лісові гриби? Можливо, суміш різних видів зробить смак насиченішим? Цікаво, чи є різниця в консистенції супу, якщо брати печериці або підосичники. Хочу, щоб крем-суп був густий і ароматний, без гіркоти.
Thesha вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием