Показать сообщение отдельно
Старый 26.11.2025, 03:14   #2 (permalink)
Calmar
Senior Member
 
Регистрация: 20.04.2021
Сообщений: 236
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию

Лісові гриби дають насиченіший смак, особливо підосичники або білі, але печериці роблять суп м’якшим і однорідним. Часто роблю суміш, тоді смак і аромат збалансовані. Якщо використовувати тільки печериці, додаю трохи цибулі і часнику, щоб підкреслити грибний аромат. Важливо гриби обсмажити перед додаванням у суп, тоді крем виходить ніжний і насичений.
Calmar вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием