Показать сообщение отдельно
Старый 27.11.2025, 08:17   #3 (permalink)
Thesha
Senior Member
 
Регистрация: 20.04.2021
Сообщений: 227
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию

Чи варто змішувати печериці і лісові гриби приблизно 50 на 50, щоб поєднати кремовість і аромат? Чи справді потрібно одразу після нарізання обсмажувати гриби на вершковому маслі, щоб смак став глибший? Чи має сенс додавати трохи сухого білого вина для підсилення аромату? Якщо потрібен більш гладкий крем, чи достатньо добре пробити суп блендером і додати трохи вершків?
Thesha вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием