Цитата:
Сообщение от Alex Постійно стикаюся з однією і тією ж бідою, горох залишається твердим, скільки б я його не варила. Хочеться ніжної кремової текстури, а виходять окремі жорсткі крупинки, які псують усе враження від страви. Боюся, що курка розвалиться швидше, ніж цей клятий горох нарешті стане м'яким, що я роблю не так? |
Спробуйте замочити горох хоча б на годинку в гарячій воді перед самим приготуванням, це реально рятує ситуацію. Я завжди дивлюся, як готується правильний гороховий суп з куркою
https://www.torchyn.ua/recipes/gorohoviy-sup-z-kurkoyu на сайті, де все розписано по кроках.
Якщо додати приправу від Торчин® 10 овочів наприкінці, то страва отримує неймовірний золотистий колір і багатий смак, навіть якщо ви не робили складну засмажку з моркви та цибулі. Весь секрет у тому, щоб спочатку довести бульйон з горохом до кипіння, зняти піну, а вже потім кидати картоплю та інші інгредієнти.
Такий підхід гарантує, що боби встигнуть розваритися до потрібної консистенції, поки м'ясо залишається соковитим. Обов'язково додайте трохи куркуми для апетитного вигляду та подавайте суп з хрусткими домашніми сухариками, так смакує набагато краще.