![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Я теж люблю чай з шоколадним печивом і трохи в цьому розбираюся. Мені подобається, коли печиво має щільну структуру, щоб не розмокало одразу, але всередині залишалося м’яке. Брав різні варіанти, і помітив, що те, де какао не економлять, завжди пахне сильніше й не лишає гіркоти. Головне — знайти баланс між ароматом і текстурою, тоді смак ідеальний.
|
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |