Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 16:22   #2 (permalink)
qwe12345
Senior Member
 
Регистрация: 11.07.2011
Адрес: Киев
Сообщений: 833
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
6 Всего
По умолчанию

Я теж люблю чай з шоколадним печивом і трохи в цьому розбираюся. Мені подобається, коли печиво має щільну структуру, щоб не розмокало одразу, але всередині залишалося м’яке. Брав різні варіанти, і помітив, що те, де какао не економлять, завжди пахне сильніше й не лишає гіркоти. Головне — знайти баланс між ароматом і текстурою, тоді смак ідеальний.
qwe12345 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием