Показать сообщение отдельно
Старый 20.11.2025, 20:48   #3 (permalink)
Alex
Senior Member
 
Регистрация: 17.10.2009
Сообщений: 1,369
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию

Цікаво, ти пишеш про текстуру — у мене саме з цим проблема. Багато печива або занадто тверді, або навпаки розвалюються відразу. Я люблю, коли воно таке, що можна вмочити в чай, і воно трохи тане, але не розповзається. От би знайти таке, де відчувається і шоколад, і легка хрустинка. Твої слова про аромат зацікавили, бо запах шоколаду — це для мене пів справи. Може хтось ще може щось добавити?

Последний раз редактировалось Alex; 20.11.2025 в 21:55.
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием