Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 22.09.2026, 00:19   #1 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
2 Всего
По умолчанию Де є машини з повною вартістю вже на етапі вибору?

Де можна дивитися машини так, щоб на етапі вибору вже була зрозуміла повна сума до оплати? Не дуже хочеться бачити привабливу ціну в оголошенні, а потім окремо рахувати доставку, розмитнення, збори та інші витрати. Цікавлять саме автомобілі, які вже є в Україні або доступні до швидкого оформлення, і бажано мати можливість одразу відсіяти варіанти, що виходять за мій бюджет.
Dualside вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый 22.09.2026, 00:20   #2 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
0 за это сообщение
1 Всего

Я б дивився саме каталоги авто в наявності, де вказана не стартова ціна за кордоном, а сума вже після основних витрат. Ще звертай увагу, чи входять у заявлену вартість доставка та розмитнення, бо іноді підсумок рахують тільки після звернення до менеджера. Зручно, коли в каталозі можна поставити діапазон ціни, рік, пробіг, тип двигуна та коробку і вже з цього списку вибирати машини під свій бюджет.
Alex вне форума  
Старый 22.09.2026, 01:18   #3 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
2 Всего

Оце якраз і потрібно. Бо коли дивишся машини зі США чи Кореї, різниця між ціною самого автомобіля і реальною сумою в Україні може бути суттєвою. Мені важливо ще до перегляду конкретного варіанта розуміти бюджет хоча б плюс-мінус точно. Також хочу бачити фото, пробіг, комплектацію і стан, щоб не витрачати час на десятки машин, які потім виявляться дорожчими через додаткові платежі.
Dualside вне форума  
Старый 22.09.2026, 01:19   #4 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
0 за это сообщение
1 Всего

Цитата:
Сообщение от Dualside Посмотреть сообщение
Оце якраз і потрібно. Бо коли дивишся машини зі США чи Кореї, різниця між ціною самого автомобіля і реальною сумою в Україні може бути суттєвою. Мені важливо ще до перегляду конкретного варіанта розуміти бюджет хоча б плюс-мінус точно. Також хочу бачити фото, пробіг, комплектацію і стан, щоб не витрачати час на десятки машин, які потім виявляться дорожчими через додаткові платежі.
Шукаю авто з уже зрозумілою кінцевою вартістю https://bex-auto.com/uk/avto-v-ukraine в компанії Bex Auto, у них є окремий каталог машин, які вже знаходяться в Україні, і там можна фільтрувати пропозиції за ціною, роком, пробігом, паливом, коробкою та приводом. Для авто в наявності вони вказують остаточну вартість з урахуванням доставки та розмитнення, тому такий формат якраз зручний для попереднього відбору.

Я б спочатку визначив максимальний бюджет і потрібні характеристики, переглянув кілька варіантів, а вже потім уточнив у менеджера документи, фактичний стан і чи немає додаткових витрат саме по конкретній машині. У них також є варіанти зі США, Кореї та Китаю, тому можна порівняти різні напрямки, а не обмежуватися одним ринком.
Alex вне форума  
Ответ