![]() |
Де є машини з повною вартістю вже на етапі вибору? Де можна дивитися машини так, щоб на етапі вибору вже була зрозуміла повна сума до оплати? Не дуже хочеться бачити привабливу ціну в оголошенні, а потім окремо рахувати доставку, розмитнення, збори та інші витрати. Цікавлять саме автомобілі, які вже є в Україні або доступні до швидкого оформлення, і бажано мати можливість одразу відсіяти варіанти, що виходять за мій бюджет. |
Я б дивився саме каталоги авто в наявності, де вказана не стартова ціна за кордоном, а сума вже після основних витрат. Ще звертай увагу, чи входять у заявлену вартість доставка та розмитнення, бо іноді підсумок рахують тільки після звернення до менеджера. Зручно, коли в каталозі можна поставити діапазон ціни, рік, пробіг, тип двигуна та коробку і вже з цього списку вибирати машини під свій бюджет. |
Оце якраз і потрібно. Бо коли дивишся машини зі США чи Кореї, різниця між ціною самого автомобіля і реальною сумою в Україні може бути суттєвою. Мені важливо ще до перегляду конкретного варіанта розуміти бюджет хоча б плюс-мінус точно. Також хочу бачити фото, пробіг, комплектацію і стан, щоб не витрачати час на десятки машин, які потім виявляться дорожчими через додаткові платежі. |
Цитата:
Я б спочатку визначив максимальний бюджет і потрібні характеристики, переглянув кілька варіантів, а вже потім уточнив у менеджера документи, фактичний стан і чи немає додаткових витрат саме по конкретній машині. У них також є варіанти зі США, Кореї та Китаю, тому можна порівняти різні напрямки, а не обмежуватися одним ринком. https://bex-auto.com/storage/TeGkibw....jpg.400w.webp |
| Текущее время: 20:25. Часовой пояс GMT +2. |