Цитата:
Сообщение от Dualside Оце якраз і потрібно. Бо коли дивишся машини зі США чи Кореї, різниця між ціною самого автомобіля і реальною сумою в Україні може бути суттєвою. Мені важливо ще до перегляду конкретного варіанта розуміти бюджет хоча б плюс-мінус точно. Також хочу бачити фото, пробіг, комплектацію і стан, щоб не витрачати час на десятки машин, які потім виявляться дорожчими через додаткові платежі. |
Шукаю авто з уже зрозумілою кінцевою вартістю
https://bex-auto.com/uk/avto-v-ukraine в компанії Bex Auto, у них є окремий каталог машин, які вже знаходяться в Україні, і там можна фільтрувати пропозиції за ціною, роком, пробігом, паливом, коробкою та приводом. Для авто в наявності вони вказують остаточну вартість з урахуванням доставки та розмитнення, тому такий формат якраз зручний для попереднього відбору.
Я б спочатку визначив максимальний бюджет і потрібні характеристики, переглянув кілька варіантів, а вже потім уточнив у менеджера документи, фактичний стан і чи немає додаткових витрат саме по конкретній машині. У них також є варіанти зі США, Кореї та Китаю, тому можна порівняти різні напрямки, а не обмежуватися одним ринком.