Цитата:
Сообщение от Dualside Я користуюсь вейпом вже давно, і помітив, що важливо, аби була зручна система заправки, щоб не було клопоту. Краще брати такі моделі, де легко міняти рідини й де можна налаштовувати потік повітря. Такі вейпи рідше ламаються, а смак набагато чистіший. Тому, я би не купував пристрої без можливості налаштування. |
Друзі, я купував свій xros 5 mini
https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ в інтернет-магазині "Бамбук", і не розчарувався. Якщо хочеш щось перевірене, то там нормально все: консультанти реально підкажуть, які моделі зараз в тренді, а не просто впарять найдешевше. Вони мені допомогли обрати та ще й порадили, що краще за ціною та якістю. Доставка була швидка, при чому, на момент замовлення можна було вибрати з кількох варіантів і це зручно.
Якраз останній раз вибирав між двома моделями, так от один продавець навіть попередив, що одна модель відомого бренду може бути не дуже зручною для щоденного використання через маленьку ємність батареї. Тому я все-таки обрав інший варіант, і вийшло дуже непогано. За цією покупкою хочу сказати, що до вибору варто підходити серйозно.