![]() |
Які картриджі/спіральки найкраще підходять для Вапорессо Хрос 5 мини? Шукаю якийсь хороший компактний вейп, не знаю, де знайти нормальний, щоб і батарея тримала, і смак був хороший. Хтось може підказати, на що дивитись? Щоб без зайвих проблем і не брати те, що швидко ламається. |
Можу порадити звертати увагу на матеріали корпусу і якість атомайзера. Також дивись на потужність і час зарядки щоб не було зайвих проблем з цим. Я б не рекомендував купувати дешеві моделі, бо вони зазвичай не витримують довго. Точно не варто економити на цих речах, щоб потім не шкодувати. |
Я користуюсь вейпом вже давно, і помітив, що важливо, аби була зручна система заправки, щоб не було клопоту. Краще брати такі моделі, де легко міняти рідини й де можна налаштовувати потік повітря. Такі вейпи рідше ламаються, а смак набагато чистіший. Тому, я би не купував пристрої без можливості налаштування. |
Цитата:
Якраз останній раз вибирав між двома моделями, так от один продавець навіть попередив, що одна модель відомого бренду може бути не дуже зручною для щоденного використання через маленьку ємність батареї. Тому я все-таки обрав інший варіант, і вийшло дуже непогано. За цією покупкою хочу сказати, що до вибору варто підходити серйозно. https://i.gyazo.com/65a626e124291e51...9b0dc0fdc8.png |
| Текущее время: 19:05. Часовой пояс GMT +2. |