Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 30.10.2025, 09:11   #1 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 17.10.2009
Сообщений: 1,320
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию Як правильно варити вівсянку, щоб не перетворилася на кашу-«клейстер»?

Останнім часом намагаюся снідати більш корисними стравами, тому часто готую вівсянку. Але в мене вона чомусь виходить або занадто густа, або навпаки — рідка і несмачна. Варю за інструкцією на упаковці, але результат кожного разу різний. Може, справа у пропорціях або в тому, яку крупу я використовую? Хотілося б знайти перевірений спосіб, щоб вона виходила ніжною, без грудочок і з приємним смаком. Як ви готуєте вівсянку, щоб і смачно, і швидко?
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый 30.10.2025, 09:12   #2 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 29.04.2018
Сообщений: 565
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
4 Всего
По умолчанию

О, знайома ситуація! Я теж колись не міг «зловити» ту ідеальну консистенцію. Головне — брати якісні пластівці, не швидкого приготування, а саме плющені. Я завжди заливаю їх гарячим молоком або водою у співвідношенні 1:2, потім ставлю на повільний вогонь і помішую, щоб не приставали до дна. Варю хвилин 5–7, знімаю, накриваю кришкою й даю постояти ще хвилин п’ять. А потім додаю мед, родзинки або шматочок масла — виходить ароматно і дуже смачно.
123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый 30.10.2025, 10:44   #3 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 17.10.2009
Сообщений: 1,320
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию

Дякую, буду пробувати за твоїм рецептом. Я зазвичай додавав молоко вже під кінець, може, тому й не виходило як слід. А скажи, будь ласка, ти робиш вівсянку на воді чи на молоці? І чи справді є різниця між пластівцями різних марок, чи це просто маркетинг? Бо бачив у магазині плющені крупи в пакетиках — цікаво, чи вони зручніші у приготуванні.
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Старый 30.10.2025, 10:48   #4 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 29.04.2018
Сообщений: 565
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
4 Всего
По умолчанию

Так, різниця є — і досить відчутна! Якщо хочеш більш ніжну, м’яку кашу, то краще брати вівсянку плющену в порційних пакетиках. Вона зберігає усі корисні властивості, але вариться швидше й рівномірніше. Пакетики зручно кидати прямо у киплячу воду, і через кілька хвилин усе готово — без пригорання і без зайвих зусиль. Я роблю і на молоці, і на воді — залежно від настрою. Якщо хочеш, щоб смак був насиченішим, додай трохи вершкового масла або фруктів.
Ми розповімо, як зварити плющену вівсянку , щоб вона залишалася ніжною й ароматною — головне, не переварюй і дай їй кілька хвилин «дозріти» під кришкою. Тоді вона виходить легкою, повітряною та справді смачною.

123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Ответ


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.



Текущее время: 00:24. Часовой пояс GMT +2.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
Сайт создан в web-студии Beatom.net
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник