Показать сообщение отдельно
Старый 30.10.2025, 09:12   #2 (permalink)
123456br
Senior Member
 
Регистрация: 29.04.2018
Сообщений: 565
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
4 Всего
По умолчанию

О, знайома ситуація! Я теж колись не міг «зловити» ту ідеальну консистенцію. Головне — брати якісні пластівці, не швидкого приготування, а саме плющені. Я завжди заливаю їх гарячим молоком або водою у співвідношенні 1:2, потім ставлю на повільний вогонь і помішую, щоб не приставали до дна. Варю хвилин 5–7, знімаю, накриваю кришкою й даю постояти ще хвилин п’ять. А потім додаю мед, родзинки або шматочок масла — виходить ароматно і дуже смачно.
123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием