Показать сообщение отдельно
Старый 30.10.2025, 09:11   #1 (permalink)
Alex
Senior Member
 
Регистрация: 17.10.2009
Сообщений: 1,320
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию Як правильно варити вівсянку, щоб не перетворилася на кашу-«клейстер»?

Останнім часом намагаюся снідати більш корисними стравами, тому часто готую вівсянку. Але в мене вона чомусь виходить або занадто густа, або навпаки — рідка і несмачна. Варю за інструкцією на упаковці, але результат кожного разу різний. Може, справа у пропорціях або в тому, яку крупу я використовую? Хотілося б знайти перевірений спосіб, щоб вона виходила ніжною, без грудочок і з приємним смаком. Як ви готуєте вівсянку, щоб і смачно, і швидко?
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием