![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Я був у заміському комплексі Morewell біля Києва. Дуже сподобалось, що територія доглянута, тиша і свіже повітря. Номери чисті й зручні, сервіс на рівні. Їжа смачна, ціни адекватні. Для мене це місце стало хорошим варіантом, щоб вирватися з міста і реально відпочити. Планую поїхати ще восени.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member |
Я от себя могу вам порекомендовать забронировать путевку на Мальдивы через туристическое агентство Viko Travel. Они всегда мне помогают организовать отпуск, сама я бы не справилась. Подготовка занимает много времени. Но менеджеры могут справиться. Всё всегда было организовано идеально: удобный перелёт, отличный отель, интересные экскурсии. Отдых превзошёл все ожидания. И вам рекомендую.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Відпочинок у Карпатах давно був у наших планах, і ми зупинили вибір на Ruta Polyana, бо нас привабили тут https://rutapolyana.com/likuvannya/ лікувальні послуги. Готель перевершив усі наші очікування! Умови проживання просто чудові – затишні номери, в яких є все для комфорту. Для дітей створені всі умови: ігрові майданчики, розваги та навіть організовані дитячі екскурсії. Шведський стіл із різноманітними стравами – це окремий плюс. Щоранку ми обирали щось нове, і навіть діти були у захваті. А ще є можливість організувати барбекю, ми скористалися і цим. Лазня та чан стали справжнім відкриттям – це чудовий спосіб відновити сили після насиченого дня. Велика перевага, це різноманітні тури, які пропонують у готелі. Ruta Polyana показала, як пріоритетом може стати комфорт і якість у кожній деталі. Рекомендую.
|
| | |
![]() |
| |