Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

 
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 20.11.2025, 20:45   #1 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 11.07.2011
Адрес: Киев
Сообщений: 849
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
6 Всего
По умолчанию Печиво з шоколадом до кави чи просто як десерт, що вам більше пасує?

Маю невеличку дилему, бо вже кілька днів підряд ловлю себе на тому, що тягнуся до печива з шоколадом то під каву, то просто так як окремий десерт, і ніяк не можу визначитись, у який момент воно смакує краще. Коли беру гарячу каву, шоколад у печиві ніби розкривається сильніше, аромат стає насиченішим і післясмак м’якший. Але коли сиджу ввечері та хочу чогось солодкого, беру те саме печиво і ловлю зовсім інші відтінки, ніби воно створене просто для неспішного поїдання. От тому й цікаво, як у інших, бо вибір великий, смакові враження різні, а розібратись хочеться. Чи хтось уже визначив, де це печиво грає найкраще — біля чашки кави чи в ролі самостійного десерту?
qwe12345 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
 


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.



Текущее время: 17:49. Часовой пояс GMT +2.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
Сайт создан в web-студии Beatom.net
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник