Показать сообщение отдельно
Старый 20.11.2025, 20:47   #2 (permalink)
Dualside
Senior Member
 
Регистрация: 28.03.2019
Сообщений: 1,076
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию

У мене ситуація теж буває різною, бо все залежить від настрою, але помічав, що коли беру печиво з шоколадом саме до кави, то воно ніби стає більш структурним, краще відчувається баланс гірчинки, солодкості та хрусту. У моменти, коли кави нема, а хочеться солодкого перекусу, це печиво вже працює інакше, там проявляється більше кремової м’якості й шоколадного післясмаку, який тримається довше. Можливо, причина в тому, що гарячий напій підкреслює шоколад, а холодний перекус розкриває іншу сторону. Тому в мене немає чіткого поділу, просто кожен варіант заходить по-своєму, і що цікавіше — інколи одна й та сама пачка сприймається зовсім по-різному залежно від часу дня.
Dualside вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием