Печиво з шоколадом до кави чи просто як десерт, що вам більше пасує?
Маю невеличку дилему, бо вже кілька днів підряд ловлю себе на тому, що тягнуся до печива з шоколадом то під каву, то просто так як окремий десерт, і ніяк не можу визначитись, у який момент воно смакує краще. Коли беру гарячу каву, шоколад у печиві ніби розкривається сильніше, аромат стає насиченішим і післясмак м’якший. Але коли сиджу ввечері та хочу чогось солодкого, беру те саме печиво і ловлю зовсім інші відтінки, ніби воно створене просто для неспішного поїдання. От тому й цікаво, як у інших, бо вибір великий, смакові враження різні, а розібратись хочеться. Чи хтось уже визначив, де це печиво грає найкраще — біля чашки кави чи в ролі самостійного десерту?
|