Показать сообщение отдельно
Старый 20.11.2025, 20:45   #1 (permalink)
qwe12345
Senior Member
 
Регистрация: 11.07.2011
Адрес: Киев
Сообщений: 849
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
6 Всего
По умолчанию Печиво з шоколадом до кави чи просто як десерт, що вам більше пасує?

Маю невеличку дилему, бо вже кілька днів підряд ловлю себе на тому, що тягнуся до печива з шоколадом то під каву, то просто так як окремий десерт, і ніяк не можу визначитись, у який момент воно смакує краще. Коли беру гарячу каву, шоколад у печиві ніби розкривається сильніше, аромат стає насиченішим і післясмак м’якший. Але коли сиджу ввечері та хочу чогось солодкого, беру те саме печиво і ловлю зовсім інші відтінки, ніби воно створене просто для неспішного поїдання. От тому й цікаво, як у інших, бо вибір великий, смакові враження різні, а розібратись хочеться. Чи хтось уже визначив, де це печиво грає найкраще — біля чашки кави чи в ролі самостійного десерту?
qwe12345 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием