Цитата:
Сообщение от Alex А як щодо довжини самого гаража? Бо в мене ще верстак стоїть і трохи інструменту по стінах. Чи реально це все залишити, чи доведеться повністю переробляти простір? І ще момент — наскільки критично ідеально рівна підлога? Бо в мене бетон є, але не сказати що прям ідеально рівний. Не хочеться поставити і потім мучитись, якщо щось піде не так або буде перекіс. |
Якщо коротко — краще одразу нормально все спланувати, ніж потім переробляти. Друге речення скажу прямо: якщо думаєш
купити автопідйомник одразу закладай запас по місцю і підлозі. По довжині гаража — бажано мати хоча б метр запасу спереду і ззаду від авто, інакше працювати буде незручно, особливо якщо ще стоїть верстак. Підлога повинна бути міцна і більш-менш рівна, інакше буде навантаження нерівномірне, це вже питання безпеки.
Часто люди заливають додаткову плиту під стійки. З власного досвіду скажу: краще прибрати зайве і залишити більше простору, ніж потім шкодувати. Якщо дивитись варіанти, я б радив глянути в інтернет-магазині Amper, там є рішення, які підходять під обмежений простір, особливо якщо гараж не великий і треба щось компактніше.