![]() |
Хто ставив підйомник у приватному гаражі — як з місцем? Підкажіть по реальному досвіду: хочу поставити підйомник у своєму приватному гаражі, але переживаю, чи вистачить місця. Гараж стандартний, приблизно на одну машину, висота не дуже велика. Цікавить, скільки реально треба простору по ширині і висоті, щоб було комфортно працювати, а не просто “влізло і стоїть”. Чи є нюанси з відкриванням дверей, підходом до авто, розміщенням стійок? І ще важливо — чи не заважає він у повсякденному користуванні гаражем, якщо машина одна і місце обмежене? |
Плунжерні підйомники реально не обмежуються тільки вантажівками, просто їх частіше використовують там, де потрібна велика вантажопідйомність або чистий робочий простір без стійок. Для легкових вони теж підходять, але тут питання більше в доцільності. Вони добре заходять там, де важлива естетика і доступ з усіх боків, наприклад на дітейлінгу або в преміум сервісах. По надійності вони нормальні, але монтаж складніший, бо треба робити приямок і гідравліку грамотно ставити, інакше потім можуть бути нюанси. |
А як щодо довжини самого гаража? Бо в мене ще верстак стоїть і трохи інструменту по стінах. Чи реально це все залишити, чи доведеться повністю переробляти простір? І ще момент — наскільки критично ідеально рівна підлога? Бо в мене бетон є, але не сказати що прям ідеально рівний. Не хочеться поставити і потім мучитись, якщо щось піде не так або буде перекіс. |
Цитата:
Часто люди заливають додаткову плиту під стійки. З власного досвіду скажу: краще прибрати зайве і залишити більше простору, ніж потім шкодувати. Якщо дивитись варіанти, я б радив глянути в інтернет-магазині Amper, там є рішення, які підходять під обмежений простір, особливо якщо гараж не великий і треба щось компактніше. https://amper.ua/image/cache/webp/ca...0-228x228.webp |
| Текущее время: 12:27. Часовой пояс GMT +2. |