Привіт! Хочу поділитися історією, про яку не прийнято говорити відкрито, але вона може бути корисною для багатьох. Мій хлопець кілька років страждав на ігрову залежність. Почалося зі ставок на спорт – здавалося, що це просто хобі, азарт. Але з часом усе вийшло з-під контролю. Він програв усі заощадження, набрав кредитів, позичив гроші у друзів, продав речі. Постійно брехав, що більше не гратиме, але зривався знову і знову. Я боялася, що ми втратимо все.
Знайшла сайт
https://samara-med.com/likuvannya-igromaniyi/ – це клініка Samara Med в Одесі. Прочитала, що вони лікують ігроманію за допомогою психокорекції, психотерапії, навіть арт-терапії та йоги. Зателефонувала, мене вислухали, заспокоїли, пояснили, що ігроманія – це хвороба, яку можна вилікувати.
Хлопець довго не визнавав проблеми, казав, що сам контролює ситуацію. Але в Samara Med допомогли з мотивацією – лікарі приїхали додому, поговорили з ним, і він погодився на лікування.
У клініці він провів два місяці. З ним працювали психотерапевти – індивідуально та в групах. Його навчили розуміти причини залежності, справлятися зі стресом без ігор, знаходити задоволення в інших речах. Використовували різні методи: арт-терапію, медитації, навіть заняття спортом. Я приїжджала, бачила, як він змінюється – ставав спокійнішим, упевненішим, з'явився інтерес до життя.
Умови в Samara Med дуже гарні: чисті палати, смачне 5-разове харчування, є спортзал, прогулянки, боулінг, кінотеатр. Персонал дуже уважний і професійний.
Зараз минуло більше року. Він не грає, працює, виплачує кредити, ми будуємо спільні плани. Я безмежно вдячна клініці Samara Med за те, що повернули мені кохану людину!
Якщо ваш близький має проблеми з іграми – не зволікайте, звертайтеся до професіоналів. Це реальний шанс на порятунок!