![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #2 (permalink) |
| Member |
Друзі, щоб панна-котта була ніжна та не розтікалася, треба чітко дотримуватися пропорцій. Я сам перший раз зіпсував, бо взяв інший желатин. А вже коли знайшов нормальний рецепт панна-котта на Foodlez, все вийшло супер. Там детально пояснюють, який желатин брати, як довго охолоджувати та які топінги підійдуть. Якщо хочете гарантований результат - сайт реально виручає.
|
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |