Цитата:
Сообщение от Alex Дякую за відповідь, це справді допомагає. Я от думаю, чи варто брати тканинний варіант із жорстким каркасом, чи достатньо м’якого? І ще — чи має значення колір або фактура матеріалу для догляду, наприклад, чи видно на ньому пил або плями? Пластикові, кажуть, легше чистити, але мене трохи бентежить, що вони виглядають як контейнери для зберігання інструментів, а не речей. З картоном теж не все ясно — ніби екологічно, але як він поводиться після року користування? Хотілося б знайти щось, що виглядатиме охайно і не розвалиться за кілька місяців. |
Якщо хочеш знайти баланс між практичністю і зовнішнім виглядом, краще дивитися в бік тканинних або пластикових органайзерів. Тканинні виглядають більш затишно, підходять під будь-який інтер’єр і добре дихають, а пластикові — це вибір для тих, хто цінує міцність і простоту догляду. Картон більше підійде тим, хто не планує активно ним користуватись або хоче недороге тимчасове рішення.
Найзручніше зараз придбати органайзери для нижньої білизни в інтернет-магазині MAUDAU
https://maudau.com.ua/category/orhan...yzhnoi-bilyzny де можна знайти різні варіанти з роздільниками, кришками або без, у потрібних розмірах та кольорах. Усе можна відразу порівняти за фото, описом та відгуками, щоб обрати саме той тип, який буде найзручніший для тебе. Так легше знайти варіант, який збереже порядок у шафі й прослужить не один рік.