Цитата:
Сообщение от Dualside Я якраз думаю, що у нас проблема може бути комплексна. Бо коли малюк їсть повільніше, живіт здуває менше, але все одно чути булькання. Хочу спробувати вести щоденник годувань і записувати, як поводиться дитина після кожного прийому їжі, щоб зрозуміти, чи є закономірність. Боюся зробити помилку й нашкодити, тому поки просто збираю поради. У знайомої дитина теж мала газики, і після переходу на безлактозну суміш усе минуло, але вона каже, що це сталося не відразу, а лише через кілька днів. Тому цікаво, скільки часу потрібно, щоб побачити результат, і чи є сенс робити це без призначення лікаря. |
Ти все робиш правильно, спостереження дуже важливі. Зазвичай покращення видно вже через кілька днів, коли організм адаптується. Якщо дитина почувається спокійніше, зменшуються здуття, то це вже сигнал, що суміш підходить. Безлактозні дитячі суміші
https://maudau.com.ua/category/dytia...10=bez-laktozy можна купити в інтернет-магазині MAUDAU, там великий вибір для різних вікових категорій, зручно замовляти навіть невеликі упаковки, щоб протестувати. У таких сумішах прибрано молочний цукор, тому вони легше засвоюються, особливо коли у малюка є проблеми з травленням. Це гарний варіант, щоб полегшити стан під час газиків чи здуття, але при цьому варто стежити за реакцією — чи стає дитині краще, чи стабілізується апетит і сон.
Я помітила, що важливо не лише обрати саму суміш, а й правильно готувати: температура води, чистота пляшечки, спокійна атмосфера під час годування. І тоді навіть найчутливіший животик з часом віддячить гарним настроєм і спокійними ночами.