![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Привіт усім. Питання трохи делікатне, але спробую. Хочу здивувати партнерку у ліжку і натрапив на насадки для подвійного проникнення. Чесно кажучи, не дуже розумію, як вони працюють і чи варто починати саме з цього. Боюся, що може бути незручно або вона не сприйме. Можливо, хтось пробував і може описати відчуття, плюси і мінуси? Як правильно почати, щоб не виглядати нав’язливо і зробити все комфортно для обох?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Та я бачив такі штуки і навіть пробував. Спершу теж думав, що це щось складне і «занадто», але насправді все просто, якщо підготуватися. Насадки для подвійного проникнення дають зовсім інший рівень відчуттів — одночасно стимулює і тебе, і партнера, і можна додати зовсім новий рівень гри. Головне — спокій, лубрикант і поступовість. Коли робиш усе обережно, це може бути реально круто і обом приносить кайф.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Дякую за пояснення, цікаво було прочитати. А скажи, будь ласка, чи є різниця між моделями, де насадка більш пряма і тих, що з вигином? І чи складно її витягувати після використання? Просто хочу зрозуміти, щоб не виникло ніяких неприємних моментів і все було максимально комфортно для нас обох.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Насадка на член для подвійного проникнення https://lovezone.ua/nasadki-na-chlen...o-pronyknenny/ — це реально цікаво. Вона робить процес більш насиченим, бо одночасно стимулює обох партнерів. Плюс — можна підібрати різну форму і розмір, залежно від того, що зручно саме вам. Пряма більше дає класичне відчуття, а вигнута може додати нові точки контакту і приємні сюрпризи для партнерки. Головне — спершу поступово, з лубрикантом і без поспіху. Коли робиш повільно, все виходить дуже природно, ніяких неприємних моментів немає, і обом це приносить кайф. Для мене особливо класно, що можна відчути, як партнерка реагує, і підлаштувати темп, щоб усе було максимально приємно. |
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |