![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member |
Друзі, допоможіть порадою! Їхав сьогодні містом, а машина раптом почала ревіти, як трактор. Виявилося — резонатор прогорів, і тепер треба міняти. Розумію, що справа не смертельна, але їздити з таким звуком неможливо. Хочу знайти у Києві нормальний сервіс, де заміна резонатора не перетвориться на “пригоду на весь день”. Щоб зробили акуратно, без “кустарщини” і з гарантією. Може, хтось уже стикався з цим і знає, куди краще звернутися? Буду вдячний за реальні поради й контакти.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member |
Мій старий резонатор почав “співати” вже давно, але я все відкладав ремонт, поки звук не став нестерпним. Коли заїхав на діагностику, майстри одразу сказали, що латати немає сенсу — потрібна повна заміна. Погодився, бо розумію, що краще зробити один раз добре, ніж потім постійно переробляти. Звернувся до хлопців, які займаються вихлопними системами професійно, і не пошкодував. Роботу зробили дуже акуратно, без поспіху, з перевіркою герметичності після встановлення. Тепер авто працює тихо, двигун дихає вільно, і навіть відчуття під час їзди стали комфортнішими. Дуже приємно, що все пройшло без “сюрпризів” — ціна відповідала домовленості, а якість перевершила очікування. Якщо шукаєте місце, де робиться заміна резонатора в Києві region-autoservice.com/services/remont-vykhlopnykh-system/zamina-rezonatora швидко, чесно і на совість — рекомендую. Я залишився більш ніж задоволений!
|
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |