![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Вітаю! Узимку чоловікам важливо мати багатофункціональний одяг, який поєднує тепло й комфорт. Я, наприклад, звертаю увагу на базові речі: теплі штани, светри й сорочки з якісних матеріалів. Добре себе зарекомендували чоловічі рубашки, штани та лосини оптом – великий вибір у "ЕВРИКА" . Там можна одразу підібрати кілька комплектів, щоб не турбуватися про гардероб на холодний сезон. Асортимент підібраний для різних випадків – від домашнього використання до більш формального стилю. Це зручно, бо купуючи оптом, ви економите і маєте речі, які служать довго.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member | Найперше зараз потрібно вирішувати питання із верхнім одягом, адже скоро зима і тепла вже й не варто чекати! Я от собі зараз переглядаю куртки чоловічі зимові на сайті BRAGGART . Хочу купити більш подовжену модель у стилі кежуал, щоб можна було таку носити і на роботу, і на прогулянки з дітьми
|
| | |
![]() |
| |