![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Думаю встановити паркан на подвір’ї, але поки не можу зрозуміти, де реально вигідно його купити. Бачу варіанти з дерева, металу й бетону. Чи справді бетонний паркан буде практичним і вартим грошей? Можливо, хтось підкаже перевірений варіант.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Якщо говорити про співвідношення ціна-якість, то бетонні секційні огорожі зараз один із найкращих варіантів. Вони довговічні, стійкі до перепадів температур і не потребують регулярного догляду, як дерево чи метал. У Дніпрі є виробники, які пропонують європаркани за найкращими цінами https://www.miron-zabory.dp.ua/ , і це дійсно допомагає заощадити. Можна обрати різні фактури, висоти й відтінки, тож конструкція виглядає акуратно й сучасно. Ще один плюс — швидкий монтаж, адже секції готові до встановлення. Я, наприклад, дивився також огляди від MIX Інструмент, і там підтверджують якість цих рішень. Якщо потрібен бюджетний і надійний варіант, бетонний паркан буде правильним вибором.
|
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |