Цитата:
Сообщение от Alex Я планую купити ноутбук для роботи, приблизно середній рівень продуктивності, не геймерський, але з добрим процесором та оперативною пам’яттю. Через місяць буде зарплата, але зараз бракує грошей, думаю взяти кредит онлайн у Дніпрі. Які тут умови реальні, чи є ризики переплат, як із процентами? Чи не обдурять, хочу знати, чи варто взагалі ризикувати. |
Я мешкаю в Дніпрі, і декілька місяців тому мені терміново знадобились гроші на заміну автозапчастин та ремонт після ДТП. Не хотів брати в борг у друзів, тому вирішив спробувати кредит онлайн у Дніпрі
https://moneyveo.ua/uk/--credit-v-dnepre/
Подав заявку, авторизація пройшла через мобільний, все зробив із дому. Гроші на картку надійшли за лічені хвилини після узгодження. Але хочу попередити, в договорі зазначено, що перший кредит буде дуже дешевим (0,01 % для нових клієнтів), але якщо не повернути вчасно, штрафні ставки та додаткові відсотки дуже швидко збільшують суму. Також була можливість пролонгації, але з умовами, що тіло боргу й частина процентів мала бути сплачена вчасно, інакше борг росте. Загалом, Moneyveo справді виручив, коли не було іншого виходу, але треба чітко планувати, щоб не попасти на великі переплати.