Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый Сегодня, 10:31   #1 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию Чи варто брати кредит онлайн у Дніпрі від мікрофінансових організацій?

Я планую купити ноутбук для роботи, приблизно середній рівень продуктивності, не геймерський, але з добрим процесором та оперативною пам’яттю. Через місяць буде зарплата, але зараз бракує грошей, думаю взяти кредит онлайн у Дніпрі. Які тут умови реальні, чи є ризики переплат, як із процентами? Чи не обдурять, хочу знати, чи варто взагалі ризикувати.
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый Сегодня, 10:33   #2 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
0 Всего

Недавно я скористався кредитом у Дніпрі, щоб закрити дрібні витрати до зарплати. Процес заповнення анкети зайняв десь хвилин вісім, карта підтвердження, швидко, гроші прийшли на картку того ж дня. Хоча спочатку був невеликий шок від суми відсотків, здавалося, що буде дешевше. Але для екстрених ситуацій це виявилось зручно, не треба їхати кудись, весь процес онлайн.
Calmar вне форума  
Старый Сегодня, 10:36   #3 (permalink)
Senior Member

0 за это сообщение
0 Всего

Я працюю фрілансером, і іноді буває так, що потрібно оплатити рахунки швидко, поки не прийшла основна сума. Я взяв кредит онлайн у Дніпрі, бо терміново потрібні були кошти на ремонт комп’ютера. Спочатку хвилювався через потенційні приховані платежі, але прочитав договір уважно, додаткових комісій майже не було. Єдине, якщо просрочив один день, почали нараховувати відсотки за прострочення, і сума зросла. Загалом, якби пам’ятав про дату погашення, все було б нормально.
Thesha вне форума  
Старый Сегодня, 10:40   #4 (permalink)
Member

0 за это сообщение
0 Всего

Цитата:
Сообщение от Alex Посмотреть сообщение
Я планую купити ноутбук для роботи, приблизно середній рівень продуктивності, не геймерський, але з добрим процесором та оперативною пам’яттю. Через місяць буде зарплата, але зараз бракує грошей, думаю взяти кредит онлайн у Дніпрі. Які тут умови реальні, чи є ризики переплат, як із процентами? Чи не обдурять, хочу знати, чи варто взагалі ризикувати.
Я мешкаю в Дніпрі, і декілька місяців тому мені терміново знадобились гроші на заміну автозапчастин та ремонт після ДТП. Не хотів брати в борг у друзів, тому вирішив спробувати кредит онлайн у Дніпрі https://moneyveo.ua/uk/--credit-v-dnepre/
Подав заявку, авторизація пройшла через мобільний, все зробив із дому. Гроші на картку надійшли за лічені хвилини після узгодження. Але хочу попередити, в договорі зазначено, що перший кредит буде дуже дешевим (0,01 % для нових клієнтів), але якщо не повернути вчасно, штрафні ставки та додаткові відсотки дуже швидко збільшують суму. Також була можливість пролонгації, але з умовами, що тіло боргу й частина процентів мала бути сплачена вчасно, інакше борг росте. Загалом, Moneyveo справді виручив, коли не було іншого виходу, але треба чітко планувати, щоб не попасти на великі переплати.

faaxef вне форума  
Ответ