![]() |
|
Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Моїй донечці шість років і я дуже хочу, щоб вона з раннього віку почала займатися англійською, бо бачу, як це важливо для майбутнього. Але у мене виникає стільки запитань: які заняття з англійської для дітей реально допомагають, а які просто втрата часу, як правильно підібрати формат - індивідуально чи в групі, чи не буде вона боятися нового викладача і незнайомих дітей, і взагалі чи є сенс у таких уроках у такому віці?
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я працюю з дітьми вже кілька років і можу сказати, що ранній старт дуже допомагає. Діти швидко вбирають нові слова, вчаться правильної вимови, і головне - вони не бояться говорити, як часто буває у дорослих. Заняття для дітей будуються не за суворою шкільною програмою, а через ігри, пісні, малюнки, рольові сценки. Груповий формат теж дає великий плюс, адже діти бачать приклад інших і більше мотивуються брати участь.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Це нормальне хвилювання, але сучасні заняття з англійської для дітей враховують такі моменти. Якщо дитина ще не читає впевнено, завдання роблять візуальними, інтерактивними, з використанням картинок і аудіо. Уроки спрямовані на слухання й говоріння, а навички читання приходять поступово і без примусу. Дуже важливо, щоб дитині було цікаво і комфортно, тоді процес піде природно. Раджу подивитися платформу Mapcy. Там є спеціальні заняття з англійської для дітей різного віку, з професійними викладачами, які вміють працювати саме з малечею. Вони використовують ігри, пісеньки, інтерактивні завдання, тому дитина відчуває навчання як захопливу пригоду, а не як урок у школі. Крім того, платформа дозволяє батькам бачити прогрес, що дуже зручно: ви будете знати, які теми вже пройдено, які слова засвоєні, та як змінюється впевненість у спілкуванні. Багато батьків відзначають, що діти з нетерпінням чекають наступних занять і починають використовувати англійські слова навіть у побуті. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
| |