Цитата:
Сообщение от Alex Привіт! У мене зараз є кілька кандидатів серед адвокатів, але щоразу після розмови лишаються сумніви: чи це саме та людина, яка мені підходить. Одні говорять гарно, але занадто обтічно, інші наче конкретні, але трохи сухі в спілкуванні. Як ви зрозуміли, що обрали правильно? Хочу почути ваші історії, бо це реально допомагає. |
Я теж довго вагалася між кількома адвокатами: хтось справляв враження «красиво говорить», але по суті нічого не пояснював, інші навпаки були надто формальні, і після розмови залишалося більше запитань, ніж відповідей. Остаточно зрозуміла, що знайшла «своїх», коли звернулася до «Європейський правовий стандарт» — тут
https://els.org.ua/ зі мною говорили простою мовою, але при цьому чітко та по ділу, без пафосу й без відчуття, що я маю сама здогадуватися, що робити далі. Мені пояснили ризики, варіанти дій, можливі наслідки й не намагалися нічого «прикрасити». От тоді й з’явилось відчуття, що я нарешті розумію, хто веде мою справу і чому саме так. Це, мабуть, і є той момент, коли сумніви зникають.