![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Надійний партнер для тих, хто хоче стати батьками це https://fertilitysolutionsagency.kiev.ua/donor_eg/ . Агентство спеціалізується на лікуванні безпліддя та пропонує широкий спектр послуг: від донорства яйцеклітин чи сперми до організації сурогатного материнства. Це шанс для багатьох сімей відчути радість виховання власної дитини, навіть якщо традиційні методи не дали результату
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
В Україні є кілька клінік, які пропонують ефективне лікування безпліддя за допомогою сучасних методів допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ), зокрема екстракорпорального запліднення (ЕКЗ). Ці послуги можна отримати безкоштовно в рамках Програми медичних гарантій (ПМГ) від Національної служби здоров’я України (НСЗУ).
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Мне очень помогли в клинике Materi. Я решила стать донором яйцеклеток, и весь процесс прошёл очень комфортно и профессионально. Врачи и координаторы клиники были на связи 24/7, отвечали на все вопросы и поддерживали на каждом этапе. Процедура сама по себе безопасна, проводится под контролем специалистов, и восстановление после неё прошло быстро. Кроме того, я получила достойную компенсацию за своё участие.
|
![]() | ![]() |
![]() |
| |