Цитата:
Сообщение от Sokol Так, я теж починав з комплекта, який був дуже зручний для новачків. Я обирав магазин, де було все необхідне: вейп, картриджі, зарядка і навіть додаткові аксесуари. Зазвичай у таких магазинах дають корисні рекомендації щодо вибору, що дуже допомогло мені на початку. Я завжди перевіряю наявність гарантії та можливість повернення товару. |
Якщо шукаєш де купити вапорессо хрос 5
https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ то точно раджу звернутись до вейп-шопу BAMBUK. Купував там свій Vaporesso і не пожалкував. Перш за все, вони мають великий асортимент, і консультанти реально знаються на своїй справі. Я сам довго не міг вибрати між кількома моделями, але хлопці з магазину порадили саме Vaporesso XROS 5, і я дуже задоволений!
Користуюсь ним вже кілька місяців, він зручний, довго тримає заряд, і, що важливо, виглядає дуже стильно. Ціни теж нормальні, а ще у них постійно акції – так що можна купити за дуже вигідною ціною. Мені особисто доставили все дуже швидко. У них не просто продають, а реально допомагають вибрати те, що підходить. Тому раджу!