![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Якщо чесно — тільки нову з салону! Я рік тому мучився з вибором: чи брати трохи б/в, чи розщедритись на новеньку. І не пожалів — взяв нову, ще пахне заводом, усе чітко працює, ніяких сюрпризів, як у тих, що «в ідеалі» з пробігом. Особливо якщо хочеться щось з нормальним кліренсом і не пузотерку — краще не ризикувати. А ще зараз такі комплектації є — просто космос!
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Дякую, що відповіли! Ви мене трохи заспокоїли — я теж більше схиляюся до нової. А що саме ви взяли? Цікавить щось на кшталт кросовера, але щоб не було дуже громіздке. І ще важливо — як швидко все оформлюється? Бо не хочеться потім чекати місяцями, як у деяких дилерів буває.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я тебе чудово розумію, сам шукав довго, поки не натрапив на один варіант — ідеально підійшов. Якщо хочеш щось сучасне, надійне, з супер дизайном і високою прохідністю — подивись на GX. У автосалоні Лексус Сіті Плаза в наявності GX 550 https://cityplaza.lexus.ua/gx550-grafit Я саме такий й взяв. Не довелося чекати — авто було вже на складі, вибрав колір, комплектацію, оформили все за кілька днів, менеджер постійно на зв’язку. Машина — просто мрія, і на трасі, і в місті, і по бездоріжжю не підводить. І головне — з салону, без жодних «сюрпризів». Якщо серйозно налаштована — глянь, не пожалкуєш. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
| |