Цитата:
Сообщение от slivka Може, хтось підкаже, де реально можна знайти хороший чохол для телефону? Я вже шукав у різних точках міста, але нічого не знайшов, або якість не та, або ціни занадто високі. Хочеться замовити щось дійсно класне, щоб і виглядало круто, і телефон був захищений нормально. Друзі радять інтернет-магазини, але їх стільки багато, що очі розбігаються. Якими критеріями користуватись при виборі, щоб не натрапити на підробку? |
Дуже добре розумію твої сумніви, адже сама нещодавно шукала чохол для свого смартфона. Важливо не лише обирати стильний аксесуар, а й переконатись у його довговічності, щоб він справді захищав пристрій від ударів чи падінь, особливо якщо телефон часто потрапляє до дитячих рук. Я переглянула безліч варіантів і зрозуміла, що вигідніше за все замовляти онлайн. Можу порадити інтернет-магазин iMobile
https://imobile.com.ua/ – тут широкий вибір якісних чохлів на будь-який смак та модель телефона, є гарантія, докладні описи та реальні відгуки від покупців. Ще й доставка швидка, а ціни приємніші, ніж у багатьох офлайн-точках. Також сподобалося, що можна знайти і класичні моделі, і щось оригінальне для подарунку.