![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() | #1 (permalink) |
Member | ![]()
Вітаю всіх! У мене досить делікатне питання. Мій тато все життя був людиною замкнутою, він науковець, любить тишу, книги та самотність. Зараз йому 85, і ми розуміємо, що йому потрібен нагляд. Проблема в тому, що всі пансіонати, які ми бачимо в рекламі, роблять акцент на спілкуванні, спільних святах, активностях. А для мого тата це буде справжнім пеклом. Він втомиться від людей за один день. Підкажіть, будь ласка, чи існують у Київській області пансіонати більш спокійного, "камерного" типу? Можливо, з одномісними кімнатами і можливістю не брати участь у загальних заходах, де поважають бажання людини побути наодинці.
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Вітаю, ваша ситуація дуже зрозуміла — не кожна літня людина прагне до спілкування і галасливих заходів. Саме тому варто звернути увагу на пансіонат для літніх «Гута Грін», що розташований у мальовничому місці Вишгородського району неподалік від Києва. Там дуже гнучкий підхід до мешканців: якщо людина хоче тиші та усамітнення — їй це повністю забезпечують. Є можливість проживання в одномісних кімнатах, де поважають особистий простір і не нав'язують участь у спільних активностях. Персонал чуйний і розуміє потреби людей з різними характерами. До того ж, територія спокійна, з природою навколо, що створює умови для внутрішнього комфорту. А ще важливо, що пансіонат для літніх ціна тут цілком прийнятна, детальніше можна дізнатися вже при зверненні. Нам такий формат підійшов, і, можливо, він буде ідеальним для вашого тата. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
| |