![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Для невеликих робіт вам дійсно не потрібна дуже потужна модель. Середній рівень потужності для міксера — це цілком достатньо для приготування штукатурки чи клею. Якщо ж плануєте робити великі об’єми, то варто звернути увагу на потужніші варіанти. Я користуюсь міксером від DeWalt і задоволений його роботою. У нього хороша потужність, і він здатний змішувати навіть важчі суміші. Ще один плюс — це система захисту від перегріву, що дозволяє працювати довше без перерви.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Я вже використовував кілька моделей міксерів і можу сказати, що для домашнього використання потужність не повинна бути надто високою, адже це лише збільшує вагу і розміри інструменту. Я обирав міксер від бренду Bosch, і він цілком справляється з роботою на будівельних майданчиках. Окрім потужності, ще звертайте увагу на кількість швидкостей, це дозволить регулювати інструмент під різні види робіт. Для мене це важлива особливість, адже з різними матеріалами потрібно різне швидкісне налаштування.
|
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Senior Member | Цитата:
Я також оцінив, що у них на сайті можна детально ознайомитись з характеристиками товару і вибрати саме той інструмент, який вам підходить. До того ж, доставка була дуже швидкою, і можна оформити оплату частинами. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member |
Запланував вдома ремонт і зараз збираю необхідне обладнання. Потрібен надійний будівельний міксер для замішування штукатурки, плиточного клею та звичайного розчину. Сам раніше ніколи подібний інструмент не купував, тож трохи гублюся в характеристиках. Підкажіть, на яку потужність краще орієнтуватися для побутових завдань, щоб він не згорів на першому ж мішку. І ще цікаво, чи варто переплачувати за відомі бренди, чи краще взяти щось простіше?
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member |
Я сам минулого року робив капітальний ремонт у квартирі і теж пройшов через цей вибір. Одразу скажу, що брати занадто слабкий дриль замість міксера - це велика помилка, бо двигун просто згорить. Для квартири або приватного будинку цілком вистачить потужності близько 1200-1400 Вт. Більше брати немає сенсу, бо інструмент буде дуже важким і руки швидко втомляться. Обов'язково дивися, щоб у моделі було регулювання обертів. Це реально виручає, коли треба повільно розмішати сухий клей для плитки без бризок по всій кімнаті. Щодо брендів, то сильно переплачувати за топові марки не завжди доцільно. Зараз є купа нормальних варіантів середнього сегмента, які ходять роками. Я свій брав в інтернет-магазині https://fgt.in.ua/ - там нормальний вибір і ціни не задирають. Купив модель з плавним пуском і двома швидкостями, мішає штукатурку на ура. Насадку краще одразу докупити з міцного металу, бо дешеві комплектні швидко гнуться. І головне - після кожного замісу одразу промивай вінчик у відрі з водою, бо потім збивати застиглий розчин це ще та забава. Загалом дивися на наявність гарантії та зручну рукоятку, і буде тобі щастя.
|
| | |
![]() |
| |