![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Member | ![]() Скажу чесно, хвилювався. Почав із того, що подивився форуми (ну де ж іще питати), почитав, які сайти радять, потім вже сам потроху вибирав. Щоб не прогоріти, порівнював ціни й читав відгуки не тільки на сайті, а й у Гуглі та на форумах. Зрештою, замовив — усе прийшло чітко, навіть трохи швидше, ніж обіцяли. Так що не все так погано в цьому онлайн-світі. Хто ще так «ламав страх» перед першою покупкою в інтернет-магазині? Діліться, цікаво буде порівняти досвід! |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Мені дуже подобається сервіс інтернет-магазину «ФАВОРИТ», де я нещодавно купував запчастини для авто https://favorit.parts/ тут дійсно все зроблено з думкою про клієнта: зручний сайт, детальний опис кожної запчастини і можливість підбору за VIN - це дуже виручає, коли не хочеться помилитися з вибором. Ціни адекватні, а головне, доставка працює швидко і без проблем. Оплатити замовлення можна будь-яким зручним способом, що дуже зручно для мене. Я замовляв різні деталі і кожного разу отримував те, що потрібно.
|
![]() | ![]() |
![]() |
| |