![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #2 (permalink) |
| Member |
Я спочатку взагалі не знав словацької, але хотів поїхати на навчання в Словаччині. На postupai.com підказали, що можна пройти річні підготовчі курси при виші — вони дають можливість вивчити мову та адаптуватися. Тобто так, реально вступити й без знання мови, якщо є бажання вчитися. Головне — мати правильний супровід.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Member |
Мали схожу ситуацію дитині потрібна англійська, але стандартні уроки їй швидко набридають. Ми теж шукали щось з ігровим підходом, щоб і корисно, і цікаво було. Я колись навчався у ребят, де проходив курси чеської мови . І скажу чесно: результат мене дуже порадував. У них стиль подачі матеріалу такий, що навіть дорослому не нудно, а для дітей саме те. Багато інтерактиву, прості пояснення, нормальний темп. Тому якщо шукаєте варіанти для молодшої школи, я б точно порадив звернутися до них. У них справді вміють подати навчання так, щоб дитина не втрачала інтерес.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
А для того, щоб вивчити німецьку, раджу школу https://aura-school.com/. Тут можна починати навчатися з нуля, але якщо ти вже маєш базу, можна обрати середній або вищий рівень — і розвивати мову далі.
|
| | |
![]() |
| |