![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Та було, друже. І не раз. Температура — це така зараза, що, як підніметься, то ні спати, ні думати нормально не можеш. У мене було 39,3 якось, теж нічого не брало. Я тоді пив і нурофен, і парацетамол, чергував їх через 4 години — трохи збивало, але не надовго. Обтирання мені теж не дуже заходить — тільки дратує. Ще важливо — пити багато. Прям через силу, воду, чай, компот — що є. Я ще собі холодний компрес на лоба клала і на шию — помагало трохи. Але, якщо тримається більше доби — то краще до лікаря. Бо висока температура — це вже не жарти.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Та от і я про те. Я думав, що якась звичайна застуда, а вона мене як накрила, то я реально почав панікувати. Зранку ще більш-менш був, а ввечері вже лежу, ноги ватні, мозок не працює, а таблетки — як мертвому припарка. Добре, хоч мама підказала чергувати препарати, бо я спочатку тільки один пив. Але, чесно, страшно, коли відчуваєш, що температура росте, а ти нічого зробити не можеш. Я ще подумав: а може, в кого є якісь свої дієві методи, не тільки з аптеки? Бо аптек багато, а нормальних порад — не завжди знайдеш.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я тебе дуже добре розумію, бо коли температура валить, то вже не до жартів, хоч ти три рази герой. Головне — не чекати, поки стане зовсім погано. Якщо бачиш, що один препарат не допомагає, то треба чергувати. Наприклад, через кожні 4–6 годин приймаєш по черзі жарознижуючі препарати у Дніпрі https://receptika.ua/ua/zharoponizhayuschie/dnepr — скажімо, парацетамол, потім ібупрофен. Але не все підряд, а чітко по інструкції. І пити — не забувай пити! Організму треба виводити жар, а без води ніяк. Ще я завжди провітрюю кімнату, бо коли душно — то взагалі капець. А якщо температура не падає до наступного дня, я йду до сімейного — нехай слухає, дивиться, бо може бути щось серйозне. Не ризикуй, навіть якщо молодий — ускладнення нікому не треба. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
| |