![]() |
|
Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Junior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Junior Member | ![]()
Я якраз з тих, хто не вірив, поки не спробував. У мене графік скаче, часто після роботи або між зустрічами треба кудись заскочити. Тож коли записався в зал на даху Гуліверу — не пожалкував. І не через локацію (хоч це теж зручно, особливо паркінг у самому ТРЦ), а через дрібниці: ніхто не займає лавку на 30 хв, все чисто, є басейн, хамам, навіть каву можна випити з видом на центр. За місяць реально втягнувся.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Junior Member | ![]()
Теж довго крутився, думав — ну фітнес і фітнес. Але потім натрапив на акцію: https://skyfitness.ua/uk/ — купуєш 3 місяці, отримуєш 4-й у подарунок. Взяли з другом, бо якраз літо. Там ще й бонуси дивні — типу знижка на автомийку в ТРЦ, знижки в ресторанах і магазині Arena. А головне — після тренування не лізеш у пробку, бо можна почілити в лаунжі з краєвидом. Загалом, я не фанат «люксу», але коли за ці гроші отримуєш комфорт і результат — воно вартує.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Junior Member | ![]()
До речі, у мене схожа історія — поїхав із цікавості, а залишився надовго. Спершу купив карту якраз через акцію, а далі вже звик: масаж, йога, групові, все під одним дахом. Ну і машина — це ж кайф: заїхав, припаркувався, відтренувався, сів у чисту машину (дякую автомийці з їх знижками) — і поїхав. Раніше витрачав час на кілька поїздок, зараз усе в одному місці.
|
![]() | ![]() |
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
| |