Цитата:
Сообщение от Zevss Цілком погоджуюсь, брендові варіанти дійсно кращі, але я іноді беру і непогані аналоги. Тут важливо, щоб захисне скло не було занадто тонким, тому що тоді його ефективність значно знижується. Я завжди перевіряю відгуки і ретельно дивлюсь на характеристики на сайті. Якщо товар має хороші рекомендації, це вже дає надію на нормальну якість. |
Щодо захисного скла для телефона, я можу з упевненістю порекомендувати Mobimarket. Не так давно купував захисне скло для свого смартфона, бо вже давно хотів якось підвищити рівень захисту екрана. Усі ми знаємо, як легко можна пошкодити дисплей, особливо якщо часто носиш телефон в кишені чи сумці. Замовив тут
захісне скло і не пожалкував.
Захисне скло виявилося дуже міцним і ідеально лягло на екран – жодних бульбашок чи нерівностей, як у багатьох інших магазинах. Крім того, воно не впливає на якість картинки або чутливість екрану. Дуже сподобалося, що при такій якості, ціна на нього була цілком адекватною. Вони дають також гарантію на товар, що додає ще більше впевненості при покупці.