![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
У мене нещодавно виникла потреба встановити магістральний фільтр для очищення води в будинку. Я новачок у цьому питанні, і хочу отримати максимально ефективне та надійне рішення. Мені важливо, щоб фільтр був довговічним і забезпечував високий рівень очищення. Який магістральний фільтр можете порадити? Чи є у когось досвід використання таких пристроїв?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
За своїм досвідом можу запропонувати привабливий варіант. Подивіться на моделі із зворотно-осмотичною системою. Вони досить ефективні та надійні. Особливо рекомендую звернути увагу на фільтри з автоматичним промиванням та ультрафіолетовою дезінфекцією. Це забезпечить вам не лише чисту, а й безпечну воду.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Дійсно непогана пропозиція, я врахую ваш досвід. Чи варто розглядати якісь конкретні бренди чи моделі? І ще скільки часу служить такий фільтр без заміни картриджа? Також буде непогано, якщо мені хтось ще дасть якісь поради, хочу вислухати деквлько людей.
|
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Senior Member | Цитата:
Також варто відзначити, що установка даного фільтра досить проста, і ви зможете впоратися самостійно, дотримуючись інструкцій. | |
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |